Zaal Goedleven

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Goedlevenstraat 179
9040 Gent, België

CRYSTAL BREED (D) + VERMILLION (B) – An evening of prog rock

CRYSTAL BREED (D) + VERMILLION (B) – An evening of prog rock

Dit concert is geannuleerd.

Lees hier het statement van Crystal Breed:

Dear all,

with regret we have to inform you that we have to cancel the concert this coming Friday the 29th in Gent due to health problems of a band member.

We are deeply sorry that it is on such short notice and we are even more sorry for all people involved and we hope for your understanding!

 

 

CRYSTAL BREED (D) is een heavy prog band uit Hannover, Duitsland, opgericht in 2008 door Niklas Turmann (zang, gitaar) en Corvin Bahn (zang, keyboards). Na deelname aan verschillende tours met bekende acts (Uli Jon Roth, Gamma Ray,…) besloten ze om eigen materiaal te componeren en al snel rekruteerden ze Michael Schugardt (bas) en Thorsten Harnitz (drums) om de line-up aan te vullen. Enkele jaren later kwam Nico Deppisch in de band ter vervanging van Michael om de bassnaren te bespelen.
In hun geluid vind men invloeden terug van The Beatles en Pink Floyd tot meer hedendaagse acts als Porcupine Tree, Muse en Dream Theater, een fijne mix van art rock en zware prog, aanbevolen voor iedereen die van progressive rock houdt.
Discography: The Place Unknown (2011), Barriers (2016)
www.facebook.com/CrystalBreed/
www.instagram.com/crystalbreedofficial/

VERMILION (B) werd opgericht in 2009 toen gitarist Timmy Segers en toetsenist Michael Penson elkaar ontmoetten en ontdekten dat ze een gedeelde interesse in progressieve muziek hadden. Met drummer Tom Vansteenkiste en Tom Everaert spelen ze een uniek soort instrumentale progressieve metal met vreemde maatsoorten en een breed scala aan invloeden, waaronder jazz en fusion.
Discography: Sentience (2015). Momenteel legt de band de laatste hand aan een nieuwe EP.
https://vermilion.bandcamp.com/

ZAAL GOEDLEVEN – NIEUWE CONCERTZAAL TE GENT

Zaal Goedleven is een gloednieuwe concertzaal te Oostakker (4km van Dampoort) en maakt deel uit van Muziekcentrum Goedleven & Toursupport in de Goedlevenstraat 179, 9041 Oostakker. Parkeren doe je het best aan de Park & Ride van Carrefour Oostakker en is op 2′ wandelen van Zaal Goedleven.

CONTACT
zaalgoedleven@gmail.com

Timing & tickets

Datum VR 29.10.2021
Tijdstip 20u
Kostprijs 22

Timeline

19u00 Doors

20u00 Vermilion

21u00 Crystal Breed