Zaal Goedleven

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Goedlevenstraat 179
9040 Gent, België

IAN CLEMENT DUO SHOW

IAN CLEMENT DUO SHOW

IAN CLEMENT DUO SHOW + support + after show DJ (full line-up TBC)

Wallace Vanborn-frontman Ian Clement trad voor het eerst op de voorgrond als soloartiest in 2013 met zijn debuutalbum Drawing Daggers. Ian bewees zich met zijn diepe stem en weelderige verbeelding als een intrigerende verhalenverteller wat leidde tot internationale aandacht en vergelijkingen met oa. Dan Auerbach, Mark Lanegan, Edward Sharpe en Bill Withers. Hoewel Ian net na het verschijnen van Drawing Daggers aan een tweede LP begon te werken, was de weg naar deze plaat lang en hobbelig, geplaveid met een reeks persoonlijke en professionele hindernissen. Vorig jaar – meer dan zeven jaar na het veelgeprezen debuut – kon Ian eindelijk See Me In Synchronicity, zijn tweede soloplaat de wereld insturen. Geschreven en opgenomen tussen een aantal psychotische episodes door, is dit Ians meest persoonlijke album tot nu toe. 

Met Shared Isolation – een concertreeks in het verlengde van de release van deze plaat – wil Ian Clement het hebben over waanzin en illusies, over eenzaamheid en isolement. Een beperkt publiek krijgt de kans om hun eenzaamheid een avond te doorbreken en te delen met anderen.

Voor Shared Isolation nodigt Ian Sylvester Vanborm uit om hem te vergezellen. Daarnaast vervoegen ook telkens weer nieuwe gasten het duo op het podium. Verwacht bekende en minder bekende gezichten zoals An Pierlé (waarmee Ian voor het 15 jarig bestaan van de organisatie Te Gek!? het nummer “Source Material” schreef), Lara Chedraoui (Intergalactic Lover), La Machine en vele anderen.

“See Me In Synchronicity is een heel intens album waarin Clement zich volledig blootgeeft. Het is een oprechte mooie schijf geworden die onder je vel kruipt. Verwacht geen “shiny happy people” songs maar een verhaal van een man die de duivel in de ogen heeft gekeken en heeft geleerd van deze bijzondere ervaring.” — LUMINOUS DASH

ZAAL GOEDLEVEN – NIEUWE CONCERTZAAL TE GENT

Zaal Goedleven is een gloednieuwe concertzaal te Oostakker (4km van Dampoort) en maakt deel uit van Muziekcentrum Goedleven & Toursupport in de Goedlevenstraat 179, 9041 Oostakker. Parkeren doe je het best aan de Park & Ride van Carrefour Oostakker en is op 2′ wandelen van Zaal Goedleven. Deuren 19u30, Concert ten laatste om 21u. Organisatie : Toursupport (Zaal Goedleven), ism Democrazy.

TICKETS

Tickets 15€ (exclusief reservatiekost).

Ticketlink = https://apps.ticketmatic.com/widgets/democrazy/addtickets?event=321261531883#!/addtickets

Deuren 19u00 – Concert om 20u00

CONTACT

zaalgoedleven@gmail.com
Vincent (0473642120)

Timing & tickets

Datum ZAT 28.08.2021
Tijdstip 20u00
Kostprijs 15

Links