Zaal Goedleven

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Goedlevenstraat 179
9040 Gent, België

THE PERFECT TOOL

THE PERFECT TOOL

“When you come to see ‘The Perfect Tool’ you will be transported to a place coveted by hardcore Tool fans! The set list will feature songs from albums past and present, delivered in a powerful, awe inspiring way! In addition, The Perfect Tool has been stunning audiences in Europe and the States with eye-popping production including some amazing video projections.”
The Perfect Tool is een gevestigde TOOL tribute uit de VS. Al vele jaren succesvol op tournee en een memorabele passage in België in 2017 met een uitverkochte show in Concertzaal Vooruit. The Perfect Tool zijn authentiek en Muziekcentrum Goedleven kreeg in 2019 reeds de eer om zijn nieuwe concertzaal in te huldigen met hun verbluffend show. Wie er toen bij was en bij uitbreiding alle Tool Fans willen hun 2e passage in Zaal Goedleven niet missen. The Perfect Tool komt in Goedleven opwarmen voor de grote zomerfestivals ! Tijdens deze tour brengen ze een zorgvuldig geselecteerde setlist met nummers van ALLE Tool-albumreleases en nieuwe epische nummers van de nu al klassieke “Fear Innoculum”, evenals alle gekende Tool-nummers die de fans willen horen.
ZAAL GOEDLEVEN – NIEUWE CONCERTZAAL TE GENT
Zaal Goedleven is een gloednieuwe concertzaal te Oostakker (4km van Dampoort) en maakt deel uit van Muziekcentrum Goedleven & Toursupport in de Goedlevenstraat 179, 9041 Oostakker. Parkeren doe je het best aan de Park & Ride van Carrefour Oostakker en is op 2′ wandelen van Zaal Goedleven.
Deuren 19u00, Concert 20u30-22u30
TICKETS
Tickets VVK 18€pp, KASSA 20€
CONTACT
zaalgoedleven@gmail.com

Timing & tickets

Datum WOE 15.06.2022
Tijdstip 20u30
Kostprijs 18

Timeline

Deuren 19u00, Concert 20u30-22u30