Zaal Goedleven

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Goedlevenstraat 179
9040 Gent, België

Vincent Starwaver (Akoestisch Duo + Strings)

Vincent Starwaver (Akoestisch Duo + Strings)

Eerste soloproject van Bart Vincent. In april zou hij z’n debuut ‘Goodnight Honeybun’ lanceren, opgenomen in het goede gezelschap van Steve Slingeneyer (WWWater, Soulwax, Onemanparty), Alan Gevaert (dEUS, Chris Whitley, Chantal Acda) en Serge Hertoge (Sundahl, Lize Accoe). Elke De Mey (Love like birds) ontleende haar prachtige stem voor de single
‘When did the sun go down’. De release van z’n album is uitgesteld naar maart volgend jaar, wegens u weet wel wat…
Met z’n vorige groep Thou maakte Bart zeven platen die hem uiteindelijk op Werchter brachten in 2004. De laatste jaren toerde hij de wereld rond als geluidsman van Melanie De Biasio. Als producer kennen we hem voornamelijk van z’n productiewerk voor Wardrobe (Giving Up a ghost), Kris Dane (U.N.S.U.I.), Kapitan Korsakov (Well Hunger). Hij werkte ook mee aan de voorbereidingen van de opnames voor ‘Lillies’ en ‘Blackened cities’ van Melanie De Biasio. Maar na overvloedig in dienst te hebben gestaan voor anderen, komt hij nu dus naar buiten met z’n eerste solo plaat, waarvan de titel ‘Goodnight honeybun’ ontleend is van Frank Sinatra, die onrechtstreeks z’n kinderen slaapwel wenste via de radio na een zoveelste live-uitzending. Beklijvend, eerlijk, eclectisch en uitermate meezingbare dwarsliggers typeren dit debuut, die de man zelf omschrijft als croonerpunk. Zaal Goedleven tovert z’n zaal om in een cosy, corona-proof concertgebeuren. Uitzonderlijk brengt Vincent Starwaver die avond twee strijkers mee. Komt dat zien!

ZAAL GOEDLEVEN – NIEUWE CONCERTZAAL TE GENT

Zaal Goedleven is een gloednieuwe concertzaal te Oostakker (4km van Dampoort) en maakt deel uit van Muziekcentrum Goedleven & Toursupport in de Goedlevenstraat 179, 9041 Oostakker. Parkeren doe je het best aan de Park & Ride van Carrefour Oostakker en is op 2′ wandelen van Zaal Goedleven.
Deuren 19u30, Concert ten laatste om 21u. Organisatie : Toursupport (Zaal Goedleven), ism Democrazy.

TICKETS

Tickets 12€pp in Bubbels van 2 of 4.
https://apps.ticketmatic.com/widgets/democrazy/addtickets?event=338011648487#!/addtickets

CONTACT

zaalgoedleven@gmail.com
Vincent (0473642120)

Timing & tickets

Datum ZAT 28.11.2020
Tijdstip 21u
Kostprijs 12

Timeline